New

Delivery from stock. Pir insulation board in various thicknesses, for optimum efficiency.

Pir insulation board in various thicknesses

Article file

Log in of registreer om het artikelbestand in excel te downloaden.

Leveringsvoorwaarden, zendingen & Retourzendingen

Leveringsvoorwaarden
De Bedijking/Badhoevese Bouwmaterialen Handel is gespecialiseerd in het aan huis leveren van uw bestelling. Dagelijks rijd een 3 tal vrachtwagens door de Randstad en daarbuiten om bestellingen bij u voor de deur af te leveren. Bouwmaterialen zijn vaak te zwaar en te groot om gemakkelijk af te komen halen en juist hierom hebben wij zeer gunstige tarieven voor de levering aan huis die het mogelijk maken om uw bestellingen snel en eenvoudig te laten bezorgen. Hiertoe hanteren wij de twee navolgende tarieven:

1. Gratis bezorging
Binnen een straal van 40 km gerekend uit een van onze 2 vestigingen te Mijdrecht of Badhoevedorp bezorgen wij vanaf een netto goederen waarde van €  250,- (ex.btw) aan huis zonder extra kosten. Binnen een straal van 40 tot 200 km gerekend uit een van onze 2 vestigingen te Mijdrecht of Badhoevedorp bezorgen wij vanaf een netto goederen waarde van €  400,- (ex.btw) aan huis zonder extra kosten.

2. Overzicht extra kosten
Blijft uw bestelling onder de goederenwaarde van €  250,- netto (ex.btw) dan wordt er in de webshop automatisch een bezorg tarief van € 25,- in rekening gebracht voor leveranties binnen de straal van 40 km. Blijft uw bestelling onder de goederenwaarde van €  400,- netto (ex.btw) dan wordt er in de webshop automatisch een bezorg tarief van € 40,- in rekening gebracht voor leveranties binnen de straal van 40 tot 200 km. De berekening van deze afstand wordt op basis van uw postcode gemaakt.Voor bezorging van uw bestelling op de Waddeneilanden of Zeeuws Vlaanderen zijn de vracht kosten op aanvraag.

Extra losservice
Tevens zijn wij in staat om de door u bestelde goederen “op hoogte” aan te leveren d.m.v. een 2  tal loskranen van 17 m1. Uurtarief voor hijswerk bedraagt  € 68,- , te verrekenen per ½ uur  na moment van aankomst !   

Afhalen
Daarnaast kunt u natuurlijk altijd goederen af komen halen op 1 van onze 2 vestigingen. Komt u de goederen zónder bestelling via de webshop vooraf bij ons afhalen overtuigd u zichzelf er dan vóóraf van door middel van belletje dat wij daadwerkelijk de door u gewenste goederen op voorraad hebben op de vestiging van uw keuze.

Retouren
Door ons geleverde goederen kunnen binnen een termijn van 30 dagen na levering door u aan ons retour geleverd worden op een van onze twee vestigingen mits onbeschadigd en in de originele verpakking en voorzien van de originele order(bon). Mocht u De Bedijking/Badhoevese opdracht willen geven om geleverde goederen retour te halen  zullen wij aan u vooraf een retour vrachttarief opgeven. Voor u speciaal bestelde en/of rechtstreeks geleverde artikelen komen voor retour leveranties niet in aanmerking.
 

Badhoevese Consumenten voorwaarden

Consumenten voorwaarden

Badhoevese Zakelijke voorwaarden

Zakelijke voorwaarden

De Bedijking Consumenten voorwaarden

Consumenten voorwaarden

De Bedijking Zakelijke voorwaarden

Zakelijke voorwaarden