Categorieën

Nieuw

Uit voorraad leverbaar. Pir isolatieplaat in diverse diktes, voor een optimaal rendement.

pir isolatieplaat in diverse diktes

Artikelbestand

Log in of registreer om het artikelbestand in excel te downloaden.

voorstrijk Mapei Eco Prim Grip Plus

€ 33,53 Per 1 st

5 ltr.harde ondergrond 40 m2

Op voorraad

Omschrijving

Mapei Eco Prim Grip Plus is een universele, gebruiksklare primer met een zeer lage emissie van vluchtige organische stoffen (VOS). Het verbetert de hechting van verschillende soorten pleisterwerk, egalisatie- en uitvlaklagen, en het verlijmen van keramische tegels. Het kan worden toegepast op ondergronden zoals beton, baksteen, verdicht beton, lichtgewicht blokken en gips. Bovendien is Eco Prim Grip geschikt voor het verbeteren van de hechting van lijmen op niet-zuigende ondergronden, zoals keramische, terrazzo en natuursteen vloeren.

De primer is oplosmiddelvrij en bestaat uit synthetische hars in waterige dispersie en geselecteerde inerte stoffen. Het heeft uitstekende hechtkracht, weerstand tegen water en veroudering. Eco Prim Grip creëert een ruw hechtvlak en zorgt voor een goede hechting op gladde of slecht zuigende oppervlakken. Het verdeelt gelijkmatig de wateropname van zuigende ondergronden. Het product is geschikt voor een sterke hechting van cementgebonden pleisterwerk op verschillende ondergronden, zoals beton, cellenbetonblokken, baksteen, gipsplaten, hout, keramiek, metaal, en pleisterwerk.

Het is belangrijk om het aan te brengen bij temperaturen tussen +5°C en +35°C en het niet te gebruiken op oppervlakken met optrekkend vocht of oppervlakken die continu onder water staan.De wachttijd voordat bepleistering kan plaatsvinden is 15-20 minuten, afhankelijk van de temperatuur en porositeit van de ondergrond. Voor het aanbrengen van een egalisatiemiddel is een wachttijd van 30 minuten vereist.Het verbruik varieert van 0,20 tot 0,30 kg/m², afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

Productdetails

Referentie 8151000051
Specifieke referenties
ean13
8022452120893