Categorieën

Nieuw

Uit voorraad leverbaar. Pir isolatieplaat in diverse diktes, voor een optimaal rendement.

pir isolatieplaat in diverse diktes

Artikelbestand

Log in of registreer om het artikelbestand in excel te downloaden.

tegelvoeg Ardajoint wit

tegelvoeg Ardajoint wit

€ 12,24 Per 1 st

5 kg tegelvoegmortel standaard

Op voorraad

Omschrijving

Ardacolor Classic is een fijne voegmortel met uitstekende eigenschappen voor het maken van mooie voegen bij wand- en vloertegels. Het kan gebruikt worden voor voegen van 1 tot 5 mm breed en biedt goede hechting aan de flanken. Deze voegmortel is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, inclusief sanitaire ruimten en natte cellen in woningbouw. Het kan worden gebruikt bij verschillende tegelsoorten, inclusief krasgevoelige tegels zoals keramische tegels, grès- en porcellanato grès tegels.

Ardacolor Classic moet worden gemengd met schoon water en een mengverhouding van 1.3 liter water  per 5 kg zak wordt aanbevolen. Na het mengen heeft de voegmortel een verwerkingstijd van ongeveer 2 uur bij een temperatuur van 18°C. Het verbruik varieert van 1,5 tot 3,0 kg/m², afhankelijk van de dikte van de vertanding.

Bij het gebruik van Ardacolor Classic is het belangrijk om rekening te houden met enkele adviezen. Geringe kleurnuances kunnen voorkomen, daarom wordt geadviseerd om voegmateriaal uit dezelfde charge te gebruiken voor aaneensluitende oppervlakken. Bij zeer poreuze ondergronden is het raadzaam om vooraf te testen op vlekvorming.

Productdetails

Referentie 8156000050
Specifieke referenties
ean13
8713572034435