Categorieën

Nieuw

Uit voorraad leverbaar. Pir isolatieplaat in diverse diktes, voor een optimaal rendement.

pir isolatieplaat in diverse diktes

Artikelbestand

Log in of registreer om het artikelbestand in excel te downloaden.

tegellijm Ardal Ardaflex Marmor m

€ 41,70 Per 1 st

25 kg.voor lichte natuursteen

Op voorraad

Omschrijving

Ardal Ardaflex Marmor is een witte flexibele dunbedmortel met verschillende voordelen, waaronder waterbestendigheid, vorstbestendigheid en een hoge standvastheid. Deze gebruiksklare mortel heeft uitstekende verwerkingseigenschappen en een sterke aanvangshechting. Het is duurzaam bestand tegen vocht, vorst en vervorming. 

Ardaflex Marmor is geschikt voor het lijmen van verschillende materialen, zoals keramische wand- en vloertegels, porcellanato grès, glas- en porseleinmozaïek, en niet verkleuringsgevoelig natuursteen, zowel binnen als buiten en zelfs onder water. Deze mortel is vooral aan te bevelen bij het lijmen op moeilijke ondergronden, zoals zichtbeton, calciumsulfaatgebonden vloeren, oude tegelbekledingen en gipspleisterwerk. Het is ook geschikt voor ondergronden waar temperatuurverschillen en lengteveranderingen te verwachten zijn, zoals dekvloeren met vloerverwarming, balkons, terrassen en gevels.

Ardaflex Marmor moet worden gemengd met schoon water en een mengverhouding van 7,5 liter water  per volle zak mortel wordt aanbevolen. Het aangemengde materiaal kan ca ongeveer 4 uur na het mengen worden verwerkt. Het verbruik varieert van 1,5 tot 3,0 kg/m², afhankelijk van de dikte van de vertanding.

Productdetails

Referentie 8153000W25
Specifieke referenties
ean13
4026923602561