Categorieën

Nieuw

Uit voorraad leverbaar. Pir isolatieplaat in diverse diktes, voor een optimaal rendement.

pir isolatieplaat in diverse diktes

Artikelbestand

Log in of registreer om het artikelbestand in excel te downloaden.

tegellijm Ardal ArdaFIX Flex

€ 19,98 Per 1 st

25 kg.flexibel - grijs

Op voorraad

Omschrijving

Ardal ArdaFIX Flex is een flexibele dunbedmortel met uitstekende eigenschappen. Het heeft een hoog standvermogen en kan gebruikt worden voor het lijmen van keramische wand- en vloertegels, inclusief dubbel hardgebakken tegels, zowel binnen als buiten en zelfs onder wateren.

Ardafix Flex is ideaal voor het lijmen van verschillende soorten keramische tegels en plavuizen. Het is waterbestendig en vorstbestendig, waardoor het geschikt is voor zowel wand- als vloertoepassingen (het is ook geschikt voor toepassingen met vloerverwarming). Het kan gemakkelijk worden aangebracht en heeft een goede smeerbaarheid. Het is met name geschikt voor probleemgebieden waar grote krimp- en uitzetbewegingen te verwachten zijn, zoals dekvloeren met vloerverwarming, balkons, terrassen en gevels.

Ardafix Flex wordt gemengd met schoon water en kan na een rijptijd van ongeveer 3 minuten direct worden aangebracht. De verwerkingstijd van Ardafix Flex is ongeveer 4 uur (afhankelijk van de temperatuur) en het verbruik van de droge mortel varieert van 1,5 tot 3,0 kg/m² (afhankelijk van de tandspaan). Ardafix Flex is bestand tegen temperaturen tot +80°C.

Productdetails

Referentie 8153000026
Specifieke referenties
ean13
4026923602998